Varmt välkommen att ta del av aktuella aktiviteter och erbjudanden. Lämna gärna förslag om det är något särskilt som du skulle vilja se här. 

Vår 2021

Erbjudande!

Tack vare ett samarbete med Åsa Lamu och MåBraVerkstan får du som är kund hos mig nu 15% rabatt på ditt första besök där.

 

MåBraVerkstan erbjuder djupgående och behandlande massage, lymfmassage, bindvävsmassage och holistiskt lugnande massage eller en varm skön hotstone massage.

 

Sedan en tid tillbaka erbjuder MåBraVerkstan även Postural träning enligt OptimumMetoden. Åsa Lamu beskriver metoden så här:

 

”Är du stel eller lever med kronisk smärta i muskler och leder? Detta betor oftast på att du har obalanser i din kroppshållning. Även skador, operationer, ensidig belastning eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. 

 

Jag arbetar enligt den unika OptimumMetoden som med en speciell typ av behandling och träning återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. 

 

Fokus ligger på grundorsaken till smärtproblemen istället för att bara lindra symtom. Målet är att du på egen hand ska kunna hålla dig besvärsfri, resten av livet.”

 

Åsa Lamu jobbar, liksom jag, utifrån ett naturligt och holistiskt perspektiv och jag tänker att våra tjänster kompletterar varandra på ett fint sätt. Hon är en professionell och samtidigt varm person i vars närhet det är lätt att må bra. 

Läs mer om MåBraVerkstan här.

© 2018 av Klara Sinnerstad