28-dagars gruppcoachning i Medveten Andning

Var: i Road Partners lokaler, Skvadronvägen 11 på Aspholmen

 

När: onsdagarna 21/10, 4/11 och 18/11 kl 18:00. Första träffen är 2,5 timme de andra 2 timmar.

 

Hur: Programmet bygger på aktivt deltagande både under träffarna och i träningen hemma. Vi delar med oss av våra utmaningar och framsteg och lär oss av och peppar varandra.

Tillfällena är delade i två pass med fikapaus i mitten. Det bjuds på kaffe, te och frukt. 

 

Pris: ordinarie pris är 2 500 kr. Den här omgången är en provkörning och kostar därför endast 500 kr (kostnad för material och hyra) mot att du som deltagare förbinder dig att fylla i en utvärdering som skickas ut efter avslutad kurs.

Utvärderingen ska besvaras inom en vecka och den som inte genomför det kommer att faktureras resterande kostnad upp till fullpris. 

Mer information

 

Första tillfället berättar deltagarna kort om varför de är där och vad de hoppas uppnå. Vi går vi igenom träningsprogrammet och deltagarna får var sin relaxator och en 1-månadsförbrukning av Sleep Tape. Vi fyller i ett skattningsforumulär för att kunna mäta våra resultat.

 

Andra tillfället ligger halvvägs in i programmet. Här ligger fokus på att deltagarna delar med sig av erfarenheter och utmaningar från träningen och att peppa varandra inför de kommande veckorna. Jag svarar på frågor och berättar mer om andning. 

 

Tredje tillfället är för utvärdering. Vi delar erfarenheter och utmaningar och jag svarar på frågor. Vi fyller i ett skattningsformulär och jämför med det från första tillfället. 

 

Under kursens gång finns det möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter i en sluten grupp. 

 

Träffarna är coronaanpassade, vi är 7-10 deltagare plus mig. Vi sitter glest och det finns handsprit i lokalen och möjlighet att tvätta händerna. Är du sjuk stannar du förstås hemma. 

 

Anmälan och frågor mailas till: info@klarasinnerstad.com

 

Välkommen!