Här finns en kortare beskrivning av de tjänster som erbjuds. För mer information gå till klarasinnerstad.bokadirekt.se eller tryck på Boka-knappen. 
 
Om du har frågor och funderingar kan du ta kontakt via mail eller boka en tid via bokningssidan för 20 minuters kostnadsfritt inledande samtal.
Samtliga tjänster är tillgängliga både på plats och på distans. 

Nya klienter

Inledande/undersökande samtal

Ett kostnadsfritt förutsättningslöst telefonsamtal där vi kartlägger dina symptom/besvär och gemensamt tar reda på om näringsterapi är rätt för dig och om jag har verktygen för att hjälpa dig på din hälsoresa.

Tid: 20 minuter, Pris: kostnadsfritt

Näringsterapi nybesök

Näringsterapi vänder sig till dig som vill må bättre än du gör idag. Du vill förstå din kropp och hjälpa den att komma i balans och läka på naturlig väg. Mina kunder beskriver bland annat att de har fått mindre ont i kroppen, blivit lugnare/gladare, fått bättre fungerande mage, blivit piggare, börjat sova bättre, fått bukt med eksem och gått ned i vikt utan att vara hungriga.

Tid: 90 minuter, Pris: 1995kr

"Klara är otroligt kunnig och fantastisk i mötet med andra. Med Klaras hjälp fick jag äntligen bevis för vad som orsakar inflammationer i min kropp."                                                                       Åsa, 50 år

Kostrådgivning nybesök

Kostrådgivning vänder sig till dig som äter ”vanlig mat” eller ”ganska bra” och ännu inte har fått klarhet i vilken mat som hjälper dig att må ditt allra bästa. En hälsosam kost är en nödvändig grundförutsättning för god hälsa och därför ett bra ställe att börja sin hälsoresa på.

Tid: 90 minuter, Pris: 1495 kr

Återbesök

Näringsterapi återbesök

Det här är en tjänst för dig som redan är kund hos mig. På återbesöket utvärderar vi vilken effekt ordinationen har haft och justerar den om det behövs. 

Tid: 60 minuter, Pris: 1495 kr

Kostrådgivning återbesök

Det här är en tjänst för dig som redan är kund. På återbesöket utvärderar vi vilken effekt ordinationen har haft och justerar den om det behövs. 

Tid: 60 minuter, Pris: 995 kr

Rådgivning för klienter

"I och med våra samtal förstod jag hur jag skulle lägga upp min kost, mitt handlande och helheten. Jag har insett att kroppens välmående går att påverka med relativt små medel. Idag har jag ork och slarvar väldigt sällan med maten.                                                          Anna, 43 år

Kortare rådgivning för dig som redan är klient och vill diskutera pågående behandling eller har frågor som kräver lite mer tid att svara på. Ett par snabba frågor på mail/telefon ingår i alla tjänster och analyser.

Tid: 30 minuter, Pris: 400 kr

Analyser

Jag har möjlighet att utföra ett stort antal funktionsmedicinska analyser. De flesta analyser använder jag som verktyg inom ramen för näringsterapin och vi kommer gemensamt fram till vad du skulle ha störst nytta av att mäta.

 

Några analyser går att boka direkt via min bokningssida. Anledningen till detta är att de är screeninganalyser som jag bedömer att alla har nytta av att göra.

Hårmineralanalys

Ditt hår innehåller alla mineraler som finns i din kropp. Hårmineralanalys innebär att via håret analysera och kontrollera sin näringsstatus och eventuell tungmetallbelastning. Med hjälp av denna information kan en stor mängd av metabolismens olika händelser tydas.

I priset ingår en timme med klippning av hårprov och genomgång av hälsostatus, hårmineralanalysen och en timmes genomgång av analysen som vi bokar när analyssvaret har kommit.

Tid: 2x60 minuter, Pris: 2495 kr

ImuPro födoämnesallergi

Analysen av ImuPro födoämnesallergi är för dig med exempelvis migrän, IBS (Irritable Bowel Syndrome), Crohns sjukdom, övervikt, ledvärk, trötthet, mild ångest/oro och hudproblem som vill veta om det finns en koppling till det som du brukar äta.

”IgG-allergi” är en fördröjd inflammatorisk reaktion där symptom uppstår först efter ett par timmar eller till och med dagar efter att man ätit ett specifikt födoämne. Detta medför att det blir väldigt svårt att på egen hand identifiera vilket eller vilka ämnen det är som orsakar symptomen.

ImuPro erbjuds som ett paket där provtagning (eller provtagningskitt hem i brevlådan), analysen och en timmes genomgång av analyssvaret ingår. ImuPro finns i tre olika storlekar som mäter antikroppar mot 44, 90 eller 270 olika födoämnen. 

Tid: 2x60 minuter, Pris: 2995 kr (för det minsta paketet)

Fettsyraprofil

Fettsyraprofilen från ArcticMed visar halterna i kroppen av 26 fettsyror, bland annat Omega-3, Omega-6 och transfetter. Den visar även Omega-6/Omega-3 balansen som idealiskt ska ligga på 1-2:1 men som numera ofta ligger på 10-20:1 hos den svenska befolkningen på grund av en förändrad fettsammansättning i kosten. En för hög Omega 6/Omega 3-kvot har visats ha koppling till inflammatoriska tillstånd och ohälsa.

I priset ingår en timmes provtagning och genomgång av hälsostatus, fettsyraprofilen och en timmes genomgång av resultatet.

Tid: 2x60 minuter, Pris: 1995 kr

Hälsoscreening analyspaket

"På min andra HMA var värdena mycket bättre och tungmetallstaplarna som hade legat högt hade sjunkit till nästan noll och många andra obalanser hade blivit avsevärt bättre.                                                                        Linda, 39 år

Hälsoscreening analyspaket vänder sig till dig som vill ha en tydlig bild av ditt aktuella hälsoläge att utgå ifrån. Paketet består av en hårmineralanalys, en fettsyraprofil och en ImuPro i valfri storlek (påverkar förstås priset).

 

De tre analyserna kan var för sig identifiera grundorsaker till inflammation och därför är paketet lämpligt för den som vill förstå och jobba med eventuella inflammatoriska processer i kroppen.

 

Paketet är också lämpligt som förebyggande friskvård eftersom analyserna identifierar näringsmässiga obalanser så de kan hanteras redan innan de börjar ge upphov till symptom. Läs gärna mer om analyserna som ingår under respektive rubrik. 

I priset ingår en timmes provtagning och genomgång av hälsostatus, analyserna och 90 minuters genomgång av analyssvaren.

Tid: 60+90 minuter, Pris: 5495 kr (med ImuPro Screen+ på 44 födoämnen)